Om os

Sydjysk diamantskæring og Boring kører nu i anden generation og blev oprindeligt startet af Martins far, Leif Nielsen. Virksomheden ejes idag og drives af Martin Nielsen der sammen med sine 8 ansatte holder ordrebogen fuld af spændende opgaver fra både private samt erhvervskunder.

Hvem er vi

Ud over Martin udgør kerne i forretningen en hel flok erfarne og meget motiverede medarbejdere og sammen skaber vi stor værdi og succes for vores kunder. Vi fortsætter hvor andre giver op og vores styrke ligger helt klar i vores store erfaring og alsidighed. Vores medarbejdere holdes hele tiden up to date med nye muligheder og teknikker og vi afprøver ofte nyt værktøj der skal sikre at medarbejderne skånes mest muligt og at arbejdet kan udføres hurtigt og effektivt.

Kontakt os

Vi er Medlem i Byg Garanti

Vi er Medlem i Byg Garanti for på den måde at vise at vi er et seriøst foretagende og for at vores kunder altid kan være sikre når de vælger os til at udføre en opgaven. Du kan læse mere om Byg Garanti ordningen her

  • At vi altid går efter 100% tilfredshed

  • at vi kommer til aftalte tid

  • overholder vores aftaler

  • ikke går på kompromis med kvaliteten af arbejdet

  • Ingen ubehagelige ekstra regninger eller gebyrer

Anbefalinger

You we’re very professional and quick. We will recommend your services to our friends.

Andy Jones, My Business

Thank you for your very professional and promt response. I wish I had found you before I spent money on a competitors theme.

Lucy Smith, Big Media Co

We had floods in our town and we lost our electricity. You and your team got us back up and running in no time. Thanks Avada!

Cary Watson, Donna Muffet

Telefon Nr.

23449316

E-mail

martin@sdsb.dk

Åbningstider

08.0 – 18.00

OFFICE LINE

23449316

E-mail

martin@sdsb.dk

Åbningstider

08:00 – 18.00